VEZÉREK

Ügyvédek elit futballisták számára

Tolja el az egyensúlyt

Az elit futballisták globális márkák. Mégis, karrierjüket gyakran mások irányítják vagy döntik el. Átláthatóság nélkül a visszaélés egy lépésnyire van. Ezt nem engedheti meg. Ideje áthelyezni az egyensúlyt, és másképp szervezni a dolgokat.

A vezetők emelik a játékukat

Erőt a játékosoknak

A játékosoknak mindig kézben kell tartaniuk karrierjüket és az ezzel kapcsolatos pénzüket. Gondoskodunk arról, hogy minden kártya az asztalon legyen, így Ön dönthet saját maga. Te döntesz.

A vezetők átveszik az irányítást

Csak játékosoknak

ogászok vagyunk, ami a törvény által garantálja a függetlenséget és az átláthatóságot. Kiküszöböljük az összeférhetetlenségeket, mert csak Önnek dolgozunk, egyúttal a klubjának vagy ügynökének nem. Szükséged van valakire, aki csak a te érdekeidet védi.

A vezetők tisztán akarják a dolgokat

HOGY HOZD KI A LEGJOBBAT AZ AJÁNLATOKBÓL

Példa: Amikor átigazol, az új klubja fix költségvetéssel rendelkezik az Ön, korábbi klubja és ügynöke számára. Először is megbizonyosodunk arról, hogy tisztában van ezzel a költségvetéssel. Ezt követően kialkudjuk Önnek a lehető legnagyobb részesedést (aláírási díj, fizetés és eladás %). Végül arra törekszünk, hogy a megfelelő kikötések szerepeljenek a szerződésében.

BIZTOSÍTÁS, A TE PÉNZED

Példa: Az adók bonyolultak lehetnek, különösen, ha külföldön játszik. Gondoskodunk arról, hogy ne fizessen több adót a szükségesnél, és ne kapjon váratlan követeléseket. Mi vagyunk az Ön egyetlen kapcsolattartó pontja adókkal, biztosításokkal és nyugdíjjal kapcsolatban, bárhol is legyen a következő klubja.

CSALÁDSZERKEZET BEÁLLÍTÁSA

Példa: Apja, anyja, bátyja, nővére, felesége, barátnője… lehet, hogy gondoskodik karrierje vagy befektetései bizonyos vonatkozásairól. Cégeket hozunk létre, hogy megfelelő módon megszervezzék a kártérítést. Gondoskodunk arról, hogy Ön kézben tartsa az irányítást.

HARC ÉRTED

Példa: Amikor átigazol, új klubja fix költségvetéssel rendelkezik az Ön, korábbi klubja és ügynöke számára. Először is megbizonyosodunk arról, hogy tisztában van ezzel a költségvetéssel. Ezt követően kialkudjuk Önnek a lehető legnagyobb részesedést (aláírási díj, fizetés és eladás %). Végül arra törekszünk, hogy a megfelelő kikötések szerepeljenek a szerződésében.

KÉZBEN TARTUNK

Példa: Gyakran megkérik Önt, hogy írjon alá megbízásokat, felhatalmazásokat, utasításokat stb… Kivizsgáljuk korábbi és jelenlegi tanácsadói tevékenységét, így világosan megérti, ki képviseli Önt, mit tehet, mennyibe kerül és milyen hozzáadott értéket képvisel. hoznak. Gondoskodunk róla, hogy senki ne használjon ki téged.

Az Ön pályafutása során tartó jogi tanácsadója, bárhol is játszik.